اطلاع نگاشت‌های جهان بانو

ورود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها به قم

علی اصغر فقیهی می‌نويسد:

«قول درست اين است كه خبر ورود فاطمه معصومه به ساوه و (حركت او به سوی قم) به مردم قم رسيد. آل سعد اشعری اتفاق كردند كه به خدمت او برسند و از ايشان درخواست نمايند به قم بيايد. از ميان ايشان موسی بن خزرج بيرون آمد و به شرف ملازمت فاطمه رسيد.
زمام ناقه او را گرفت و به جانب شهر كشيد و به سرای خود فرود آورد.

يوسف علی يوسفی می‌نويسد:

حضرت معصومه روز يكشنبه ۲۳ ربيع الاول سال ۲۰۱ هجري قمري برابر با اول آبانماه ۱۹۵ هجري شمسي شهر قم را با قدوم مباركش منور ساخت.

نقش زنان در حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس پس از جنگ

دربارهٔ نقش زنان در جنگ ایران و عراق کتاب‌هایی نیز نوشته شده‌است. بنابه گزارش منابع جمهوری اسلامی ایران، کتاب‌های «تنها گریه کن»، «سرزمین بی‌فصل»، «ساجی» و «ما هم جنگیدیم» جزء پرشمارترین کتاب‌های چاپ شده درباره جنگ ایران و عراق بوده‌اند که در این کتاب‌ها، نقش زنان در جنگ ۸ ساله بازنمایی شده‌است. کتاب عکس «زن در دفاع مقدس» کتاب دیگری است با این موضوع که توسط «بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس» و «‏انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس» گردآوری شده و در این مجموعه ۱۵۱ اثر عکس از آثار ۷۰ نفر از عکاسان جنگ به چاپ رسیده است.

ادبیات رسالت

در ادبیات کهن فارسی، بسیاری از شاعران بنام و تراز اول، دستِ کم چند شعر در مدح پیامبر اعظم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله دارند و به حتم در میان شعرشان، شعری برگزیده و دلنشین به مدح ایشان اختصاص داده‌اند.

از میان خیل عظیم شاعران کهن، در این مجال اندک اشعاری از برخی از شاعران بزرگ ایران‌زمین را برگزیده‌ایم.

جایگاه حضرت خدیجه(س) از کلام پیامبر(ص)

حضرت خدیجه الگوی جامع برای بانوان است. ایشان چنان مهارت‌ همسرداری داشتند که توانسته بودند آرامش طوفان‌های زندگی پیامبرباشند، به خاطر عاقله و نجابت، از زمان جاهلیت معروف به طاهره بودند.
دستاوردهای سیاسی و اقتصادی بانوی جهان اسلام در سرتاسر زندگی حضرت رسول صلوات‌الله‌علیه راهگشای زندگی مسلمانان در صدر اسلام بود.
دستاورد معنوی‌شان هم اولین مسلمان زن، اولین نمازگزار زن، انفاق همه‌ی ثروت برای خدا، ومادری فاطمه سلام‌الله‌علیها است.

چند راهکار ساده برای سلامت روان بانوان

هر ساله، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان درگیر بحران‌های روانی می‌شوند که در برخی موارد، منجر به خودکشی می‌گردد.

با توجه به اهمیت این مسئله، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای بهداشت روانی روز ۱۰ سپتامبر را به‌عنوان “روز جهانی پیشگیری از خودکشی” تعیین کرده‌اند. هدف از این روز، افزایش آگاهی عمومی، ارائه راهکارهای پیشگیری و تشویق به حمایت از افرادی است که از سلامت روانی خودشان دور مانده‌اند.

برو بالا