اشتغال بیش از ۷۰۰۰ زن در فراجا

رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا گفت: بیش از ۷ هزار زن ایرانی در بخش‌های مختلف نیروی انتظامی، از حوزه‌های امنیتی و انتظامی گرفته تا مشاغل تخصصی، مشغول به کار هستند و نقش مهمی در حفظ آرامش، ارتقای خدمات اجتماعی و امنیت ایفا می‌کنند.

سردار حسین رمضانی، رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا با تاکید بر جایگاه زنان در جامعه اسلامی، اظهار کرد: ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، بانوی یگانه‌ دو عالم و روز زن فرصتی استثنایی برای شناخت و ارج نهادن به جایگاه بی‌بدیل زنان در جامعه اسلامی است.

وی افزود: حضرت فاطمه (س) به‌عنوان بانوی نمونه اسلام، نمادی از ایمان، اخلاق‌مداری، ایثار و شجاعت است. ایشان نه تنها در مقام دختر پیامبر اکرم (ص) و مادر امامان معصوم (ع)، بلکه به‌عنوان یک انسان کامل، الگویی بی‌مانند برای همه جوامع در طول تاریخ بوده‌اند. به همین دلیل، روز ولادت ایشان به‌درستی به‌عنوان روز زن نام‌گذاری شده است تا جایگاه زنان در تمدن اسلامی و نقش مهم آنها در ساختن جامعه‌ای متعالی و پویا مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا، با اشاره به نقش زنان ایرانی در جامعه، خاطر نشان کرد: بانوان ایرانی، چه در مقام مادران و معلمان اخلاق که به تربیت نسل‌های آینده می‌پردازند و چه در عرصه‌های مدیریتی، فرهنگی، اجتماعی و علمی همواره نقشی مهم و سازنده داشته‌اند. آنها با تکیه بر ارزش‌های والای اسلامی و ملی، در طول انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی، ایثار و شجاعت خود را به اثبات رساندند و امروز نیز در مسیر تعالی و پیشرفت کشور، حضور موثری دارند.

توجه ویژه به بنیه معرفتی، بصیرتی و اعتقادی کارکنان فراجا

وی با تأکید بر جایگاه زنان در نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: بیش از ۷ هزار زن شاغل در فراجا در بخش‌های مختلف پلیس پیشگیری، پلیس راهور، مرزبانی، انتظامی و دیگر یگان‌ها مشغول به خدمت‌ هستند. این زنان متخصص و توانمند نقش مهمی در ایجاد آرامش، پیشبرد مأموریت‌های مهم فراجا و تأمین امنیت دارند. حضور آنها نه تنها نمادی از توانمندی بانوان ایرانی در عرصه‌های مهم است، بلکه الگویی شایسته از زنان مسلمان و انقلابی را نشان می‌دهد.

تسنیم