نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
«مهرواره بانور» با همکاری شریکه الامامان، بانوان فعال محلات، کنشگران فرهنگی هر منطقه و امور فرهنگی بانوان تبلیغات اسلامی در دو بخش حل مسئله و خاطره نویسی تبلیغی با بررسی مسائل و مشکلات محلات و رصد نیاز فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف برگزار می شود.
زینب محمدی یکی از بانوان شرکت کننده در «مهرواره بانور» در اقدامی خیرخواهانه، قدم در مسیر اشتغال زایی در این شهرستان گذاشته و با ایجاد کارگاه خیاطی برای ۱۵ نفر از بانوان سرپرست خانوار کارآفرینی کرده و در حرکت چرخه تولید و اقتصاد نقش موثری ایفا کرده است.
دبیر «مهرواره بانور» استان اردبیل گفت: در بازدیدی که از کارگاه تولیدی خیاطی در شهرستان خلخال انجام شد، از نزدیک در جریان فعالیت های بانوی کارآفرین قرار گرفته و مسائل و مشکلات آنان را برای توسعه کارگاه احصا کردیم.
برنامه ریزی لازم برای همکاری با بنیاد علوی در راستای حمایت از کارگاه تولیدی برای توسعه فضای این کارگاه و افزایش میزان اشتغال در بین بانوان سرپرست خانواده انجام شده و در این راستا، طرح «مهرواره بانور» با گستردگی بیشتری در مناطق مختلف این شهرستان و دیگر شهرستان ها اجرا می شود.
دبیر «مهرواره بانور» به نتایج این مهرواره در جامعه اشاره کرد و افزود: بانوان نقش اصلی را در اسلامی کردن سبک زندگی خانوادهها دارند و میتوانند به صورت ویژه در جامعه تأثیر گذار باشند که در این راستا «مهرواره بانور» به نقش مهم بانوان پرداخت میکند.
وی در خصوص نحوه شرکت در «مهرواره بانور» گفت: مرحله اول انتخاب مسئله است و افرادی که مایل به شرکت در مهرواره هستند، میتوانند تا ۱۵ آذرماه با مراجعه به سایت «مهرواره بانور» و یا ارسال عدد یک به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۷۵ مسئله مورد نظر خود را انتخاب و ثبت کنند.
مهر
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت