از زنی منزوی تا زن مروج تمدن؛ نگاهی به تحول جایگاه زن پس از انقلاب

معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زهرا (س) سنجان با بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده گفت: حوزه‌های علمیه خواهران یکی از برکات انقلاب و مرجعیت محسوب می‌شود.

فاطمه خاوری با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح ملی، بین‌المللی و منطقه‌ای و افکار و منظومه فکری رهبران انقلاب، حوزه زن و خانواده را یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب دانست.

وی با مقایسه‌ جایگاه زن قبل و پس از انقلاب، اظهار کرد: پیش از انقلاب، جایگاه زن در ایران شبیه جایگاه زن در غرب و در مواردی شبیه جایگاه زن در کشورهای شرقی بود؛ زنی تحقیر شده و در حاشیه که در تمدن‌سازی نقشی نداشت و تنها مسئولیت فرزندآوری و تربیت کودکان را برعهده داشت.

وی با اشاره به نقش‌آفرینی بانوان طلبه در جهاد تبیین در عرصه‌های گوناگون، از ایجاد شبکه فعالان تبلیغی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی خبر داد و بر ضرورت تلاش برای شکوفایی استعدادهای دینی بانوان طلبه تاکید نمود.

خاوری خاطرنشان کرد: برخی از زنان نسبت به ظرفیت‌های معنوی خود آگاهی ندارند‌. حوزه‌های علمیه باید در توانمندسازی بانوان طلبه برای رسیدن به پایه‌های نوین تمدن اسلامی تلاش کنند و خدمتی شایسته به حضرت زینب (س) و حضرت زهرا (س) ارائه کنند.

خبرگزاری حوزه