نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرزانه لرنی در رابطه با برنامههای این پایگاه اظهار داشت: این پایگاه که فعالیت آن از ۱۶ تیرماه آغاز شده، تلاش میکند با ارائه مشاورههای تخصصی به کاهش تنشهای روانی ناشی از بحرانهای اجتماعی، خانوادگی و امنیتی کمک کند. لازم به ذکر است که مشاورههای این پایگاه رایگان است و هزینهای بابت آن دریافت نمیشود.
وی افزود: هدف از راهاندازی این پایگاه بازسازی روایتهای امید، تقویت حمایتهای اجتماعی، آموزش مهارتهای مقابلهای با بحرانها و افزایش سلامت روان شهروندان در جامعه ذکر شده است. تمرکز ویژه این خدمات بر اقشار آسیبپذیر بهویژه زنان و دختران، سالمندان، کودکان و معلولین است و تلاش میشود در کنار پاسخ به نیازهای فردی، زمینه تقویت انسجام اجتماعی فراهم شود.
لرنی تصریح کرد: پایگاه «گذر از بحران» به مدت ۱۰ روز، هر روز در دو نوبت صبح (۹ تا ۱۲) و عصر (۱۷ تا ۲۰) میزبان مراجعهکنندگان است و تا به امروز در دو روز آغاز فعالیت خود، ۳۹ نفر از خدمات مشاورهای آن استفاده کردهاند. براساس اظهارات مسئولان، استقبال عمومی بهخصوص در ساعات عصرگاهی فوقالعاده بوده است.
مسئول پایگاه سلامت روان ادامه داد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، قرار است بعد از پایان این مرحله، طرح پایگاه سلامت روان بهصورت هفتگی در دیگر نقاط شهرستان ورامین نیز اجرا گردد تا دسترسی عمومی به مشاوران بهزیستی آسان شود.
وی عنوان کرد: ایجاد این پایگاه، تلاشی است برای حفظ سلامت روانی و اجتماعی مردم در شرایط جنگ و ناامنی که میتواند زندگی خانوادگی افراد را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.
لرنی خاطرنشان کرد: استقبال مردمی از این طرح و همکاری روانشناسان، نشاندهنده لزوم توجه به سلامت روان افراد در بحرانها است؛ موضوعی که همواره در سایه مشکلات امنیتی و سیاسی کمرنگ میشود، با این وجود تأثیرات آن بر روان جامعه، ماندگار است.
خبرگزاری فارس
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت