نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یازدهسالش بود که از بنگلادش رفتند آمریکا، محلهی برانکس نیویورک. در مدرسه یک روز بتمن بود، یک روز نینجا. ناجی دوستانش میشد. ورودش به دانشگاه، همزمان شد با یازده سپتامبر.همهچیز تغییر کرد. هرجا میرفت بهخاطر حجاب و روسری اذیتش میکردند. یک روز صدایش میزدند: «تروریست!»، یک روز «اُسامهبنلادن!»
نظمهخان فقط یک زن مسلمان بود. اُسامه را نمیشناخت و هیچوقت از نزدیک، یک تروریست ندیده بود. ترس و اضطراب، کابوس زندگیاش شد.باید کاری میکرد تا به خود و دوستانش کمک کند. به نظرش تنها راه پایاندادن به تبعیض و توهینها این بود که خانمهای دیگر، خودشان حجاب را تجربه کنند. شاید اتفاقی بیفتد!
اول فوریه ۲۰۱۳ توی صفحهی شخصیاش نوشت: «WHD|»«روز جهانی حجاب. نمادی برای قدردانی از میلیونها زن مسلمان که حجاب را انتخاب کردهاند.»شروع کرد به دعوت زنان غیرمسلمان از هر ملیت و نژادی تا حجاب را به مدت یک روز تجربه کنند.میخواست، حجاب برایشان عادی شود.میخواست مردم بدانند زنان مسلمان، حجاب را به عنوان نمادِ ایمان و پیوند روحی و جسمی با خدا انتخاب کردهاند.
نظمهخان در صفحهی فیسبوکش نوشت:«این انتخابی است که من انجام دادم و از آن بسیار راضی هستم. وقتی حجابم را میپوشم احساس میکنم قدرتمند هستم. من سفیر اسلامم و این مسئولیت بزرگی است که ایمانِ زیبای خود را بهدرستی نشان دهم و واقعاً احساس افتخار میکنم که این امتیاز به من داده شده است.»
از فوریه ۲۰۱۳، دوازده سال گذشته است. شاید هیچوقت نظمهخان فکر نمیکرد که این تلاشش، تبدیل شود به یک رویداد جهانی.تقریباً مردم ۱۹۰ کشور در جهان، هرساله در روز جهانی حجاب، شرکت کرده و زنان مسلمان، زنان غیرمسلمان را دعوت میکنند تا برای یک روز حجاب را تجربه کنند.این رویداد در رسانههای غربی بازتاب زیادی داشته؛ بهگونهای که بیش از ۵۸۰میلیون نفر، سالانه صفحهی این رسانهها را لایک میکنند.زنان غیرمسلمانی که در این رویداد شرکت میکنند، عکس خود را با حجاب در فیسبوک منتشر کرده و خیلیهایشان چنین روزی روزه میگیرند.
شما میدانستید یک زن برای داشتن حجاب و دفاع از آن، چنین تلاشی کرده است؟!
سلما سادات
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت