نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سید موید علویان دراینخصوص اظهار داشت که رژیم غذایی نامناسب و پرخوری، همراه با کمتحرکی، منجر به چرب شدن کبدها میشود. وی افزود: زنان خانهدار و کارمندان که زمان کافی برای تهیه غذاهای خانگی ندارند، معمولاً به غذاهای آماده و ناسالم روی میآورند و این موضوع خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: اولین قدم در درمان کبد چرب، افزایش فعالیت بدنی و انتخاب ورزش است. همچنین باید مصرف چربیهای اشباع شده در رژیم غذایی به طور چشمگیری کاهش یابد.
این فوقتخصص گوارش و کبد همچنین اشاره کرد که در ایران عادتهای غذایی سالمی وجود دارد که هنوز هم برخی از مردم، بهویژه در روستاها، از آن بهرهمند هستند. برخی از مواد غذایی مفید برای کبد شامل کلم، کاهو، سیب، لیمو، پوست مرکبات، نعناع، پونه، کاسنی، انگور، مرزنگوش، توت، توتفرنگی، هویج، جوانه گندم و خار علیص هستند. اما بسیاری از افراد این عادتها را فراموش کردهاند.
وی افزود: ما غذاهای فستفود سالمی نیز داریم؛ به عنوان مثال، میرزا قاسمی یک نوع غذای سریع و سالم است. همچنین غذاهایی که در برخی شهرها با کشک تهیه میشوند، سرشار از کلسیم هستند. باید به سنتهای غذایی صحیح بازگشت و به جای نوشابههای قندی و گازدار، از دوغهای مناسب و شربتهای بدون قند نعنا و لیمو ترش استفاده کرد.
شهرآرا
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت