نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شهرداری لندن، یک برنامه یک میلیون پوندی را برای کمک به آموزش کودکان در مورد روابط سالم و محترمانه به عنوان بخشی از تلاش برای کاهش خشونت علیه زنان و دختران تامین کرده است. متاسفانه در انگلستان کودکان زیر ۹ سال ممکن است مرتبا در معرض محتوای زن ستیزانه آنلاین قرار گیرند.
صادق خان، شهردار لندن گفت که این برنامه به گونهای طراحی شده است که توسط معلمان ارائه شود. با این حال، این طرح اختیاری است و بخشی از برنامه درسی نخواهد بود.
هدف از این برنامه کمک به دانشآموزان برای تشخیص رفتارهای مضر یا کنترلکننده، و همچنین فراخوانی جنسیتگرایی و نابرابری در گروههای همسالانشان است.
شهردار گفت: هیچ وقت برای شروع آموزش در مورد نیاز به رفتار منصفانه و مهربانانه با یکدیگر دیر نیست. ما باید اطمینان حاصل کنیم که دانشآموزان قبل از اینکه شروع به دیدن محتوای آنلاین کنند، آگاه باشند که روابط سالم و محترمانه چیست.
این طرح توسط معلمان مدرسه ابتدایی Seven Sisters در تاتنهام، شمال لندن، آزمایش شده است. اِما موری، مدیر مدرسه، گفت که طرح مسائلی مانند زن ستیزی و تبعیض جنسی با کودکان خردسال میتواند واقعا چالش برانگیز باشد، اما این موضوعی است که معلمان باید برای مقابله با آن آماده باشند.
طیبه، دانش آموز سال ششم، گفت: این جلسات به ما آموخته است که چه چیزی ما را انسان های خوبی میکند. ما در مورد حقوق برابرمان و اینکه چگونه باید با مردم رفتار کنیم و همچنین رفتار مردم با ما صحبت میکنیم. یکی دیگر از دانشآموزان، در سال ششم نیز گفت که دانشآموزان در حال یادگیری این هستند که چگونه اگر احساس میکنیم با ما منصفانه رفتار نمیشود یا تحت فشار قرار میگیریم، چه واکنشی نشان دهیم.
شهردار لندن گفت که این برنامه به طور ویژه برای هدف قرار دادن کودکان دبستانی طراحی شده است. او ادامه داد: اغلب شروع به بررسی موضوعاتی مانند روابط سالم و نابرابری جنسیتی با جوانان در هر سنی دشوار است. با به چالش کشیدن نگرشهای بالقوه مشکلساز در ریشه آنها، می توانیم از فرهنگ زن ستیزانه علیه زنان و دختران جلوگیری کنیم.
بی بی سی
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت