آشنایی با فواید غذای تند برای زنان

بر اساس یافته های پژوهشگران با خواص باورنکردنی غذا‌های تند برای زنان آشنا شوید.

۱- مبارزه با التهاب:
مجله تایم، التهاب را “قاتل مخفی” خواند، چون خطر ابتلا به دیابت، آلزایمر، بیماری‌های قلبی عروقی، ورم مفاصل و سرطان را افزایش می‌دهد.
خوشبختانه، ادویه‌هایی مانند زردچوبه، میخک، دارچین و زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند که می‌توانند به مبارزه با التهاب کمک کنند. طبق تحقیقات، کورکومین، دارویی که در زرد چوبه یافت می‌شود به کاهش ورم کمک می‌کند.
۲- افزایش طول عمر:
محققان بر این باورند که مصرف منظم غذای تند می‌تواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
۳- کاهش احتمال ابتلا به سرطان:
کپسایسین، ترکییبی که در فلفل چیلی یافت می‌شود نیز می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.
محققان دریافتند که کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات در مردان می‌شود و افزودن زردچوبه به غذا‌ها می‌تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.
کورکومین نیز می‌تواند ریسک سرطان معده، مغز، استخوان و پستان را کاهش دهد.
۴- کنترل هوس غذا خوردن و البته کاهش وزن:
هنگامی که گرسنه نیستید و هوس غذا می‌کنید ادویه‌هایی مانند دارچین می‌تواند قند خون شما را تنظیم کند و باعث کاهش میل شما به غذا شود.
ادویه‌های دیگری که می‌توانند به تنظیم کردن قند خون کمک کنند نیز عبارتند از: ریحان، میخک قرم، اسطوخدوس، پونه کوهی، بادرنجبویه و نعناع و گشنیز
۵- افزایش متابولیسم:
استفاده از فلفل قرمز می‌توانید سوخت بدن خود را بالا نگه دارد و اشتهای شما را تنظیم کند.
البته فلفل قرمز به تنهایی نمی‌تواند جایگزین ورزش منظم برای تنظیم بیشتر متابولیسم بدن شود.
۶- تسکین درد:
کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد باعث کاهش درد مفاصل و ماهیچه در افراد مبتلا به آرتروز، روماتیسم، ورم مفاصل و فیبرومیالژیا شود.
۷- جذب بیشتر مواد مغذی:
افزودن فلفل سیاه به غذا باعث افزایش جذب کورکومین و مواد مغذی می‌شود و می‌تواند به افزایش فراهمی زیستی دارو‌ها نیز کمک کند.
۸- بهبود سلامت قلبی:
پژوهش‌ها نشان می‌دهد که خوردن غذای تند خطر با کاهش کلسترول پلاسما احتمال ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.
۹- جلوگیری از عفونت‌های باکتریایی:
زیره و زردچوبه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی قوی دارد و باکتری‌های مضر بدن را از بین می‌برد.
۱۰- تسکین استرس:
مصرف ادویه‌ها باعث می‌شود که مغز شما اندورفین و دوپامین آزاد کند که منجر به افزایش نشاط و کاهش می‌شود.