نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
زهرا کوهی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری اولین کنگره بانوان تاثیرگذار آذربایجان شرقی شد، اظهار کرد: پیش از این دو کنگره در خصوص بانوان تاثیرگذار کشور در تهران برگزار شد که در سطح ملی و بینالمللی بودند و برنامهریزی شد تا این کنگره در استانها هم برگزار شود و برای موفق بودن در این عرصه باید به کف جامعه که استانها و شهرستانها هستند ورود کنیم و زنانی که در عرصه خود ارزشمند هستند را پیدا کنیم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در ۱۴ دی ماه سوالات بسیاری از جامعه بانوان کردند و خواستند این مسیر را خود بانوان راهگشایی کنند و ما باید مطالبه کنیم، چراکه بانوان بسیاری در عرصههای مختلف شایسته بودهاند و در حوزه خود تلاش کردهاند.
وی افزود: باید با پرچمداری حوزه زنان فرصتها و تهدیدها را شناسایی کنیم و از زوایای دیگر به بانوان نگاه کنیم و کم کاریهای ایجاد شده را تقویت کنیم که بنابه مطالبه گری رهبر معظم انقلاب کارگروه حقوق و مسئولیتهای این حوزه راهاندازی شد.
کوهی خاطرنشان کرد: باانگیزهترین نسل، نسل جوان است و این بهانهای است تا زنان شایسته استان را بشناسانیم که در این راستا با ادارهکل صدا و سیما مشورت کردهایم که در برنامههای مختلف زنانی که در حوزه خود قدمهایی برداشتهاند شناخته شوند و وزارت کشور نیز همکاری کرده و مقدمات آن پیش از دی ماه انجام شد.
وی گفت: در هر برنامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی که اتفاق میافتد احتمال دارد برخی زوایا دیده نشود؛ بنابراین تلاش کردهایم درست پیش رویم و بانک اطلاعاتی کنگره ملی معاونت زنان ریاست جمهوری اجازه دسترسیها را دادند تا این زنان را شناسایی کنیم و از دستگاههای استانی درخواست کردهایم تا ۱۰ نفر زنان شاخص را معرفی کنند اما یقیناً نتوانستهایم تمامی زنان موفق را پیدا کنیم که امیدواریم برنامه سال ۱۴۰۲ بهتر از این باشد.
وی با بیان اینکه هدف ما این است تا زنانی که در خانه نشستهاند ببینند که زنی شبیه خود در جامعه موفق بوده است، اضافه کرد: اشتباهی در جامعه ترویج شده است که موفقیت باید علمی باشد اما موفقیت باید به طور صحیح تعریف و ترجمه شود و هر فردی که به رضایتمندی و توسعه سرمایه اجتماعی رسیده موفق است؛ هیچ بانویی نباید در خانوادهها احساس سرشکستگی و یاس و نامیدی کند و این زمانی اتفاق میافتد که یک حرکت فرهنگی و اجتماعی راهاندازی شود.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: ۲۱ اسفند ماه کنگره در تبریز برگزار میشود و در پنج حوزه شاخصها تعریف شده است و چکش کاریها در طول این هفته انجام میشود و اساتید زن دانشگاه تا کارآفرینان در این کنگره حضور دارند؛ در ۲۲ رسته شامل زنان نخبگان، عشایری و روستایی، دانشآموزان، فرهنگیان، مادران شهدا، بانوان خانهدار، کارآفرین، کارگر، کارمند، ورزشکار، فعالان فرهنگی و کنشگران اجتماعی، هنرمندان، مبلغین و مداحان، معلولین، طلبه، دانشجو، استاد دانشگاه، نظامی و انتظامی، خبر و رسانه و بهداشت و درمان بانوان موفق را معرفی میکنیم و از سه نفر تقدیر ویژه میشود.
وی افزود: تاکنون قریب به ۴۰۰ نفر در این کنگره ثبتنام کردهاند و شاخصها شامل کار اثرگذار، سرمایه اجتماعی، دامنه اثرگذاری بالا و امتیاز تاهل و فرزند داشتن است و داوران از اساتید، کارشناسان و دستگاههای معرفی کننده خواهند بود.
وی در پایان تاکید کرد: روایت بانوی انقلاب اسلامی و کنشگر و اثرگذار در حوزههای مختلف متفاوت بوده است، در زمان قاجار زنان بسیار تأثیرگذار بودهاند و قصد داریم روایت زن ایرانی به درستی اتفاق بیافتد و دانشآموزان دختر حوزه روایت گری این بانوان را برعهده دارند و سپس در پهنه شمالغرب آنها را روایت میکنیم.
استانداری آذربایجان شرقی
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت