کتابی که مردان باید بخوانند: «آیا زن بودن گناه است؟»
محمد اسلام مجدی نسب با اشاره به اینکه در کتاب «آیا زن بودن گناه است؟» به بررسی چالشهای فردی و اجتماعی زندگی زنان پرداختهام، اظهار داشت: در این کتاب تلاش کردم عواملی که موجب شکلگیری نگرش منفی به زنان و دختران و پیامدهای ناشی از این نگرش در طول تاریخ بوده است را شناسایی و بررسی کنم.
مجدی نسب با تأکید بر اینکه انکار هویت دغدغه اصلیاش در این کتاب بوده است، افزود: انکار هویت در جامعه چه تأثیری دارد؟ و اجتماعی شدن چیست؟ این فرایند گامبهگام فرد را برای رویارویی با واقعیتها، هستها و بایدها آموزش میدهد.
این نویسنده خوزستانی با اشاره به نقش اجتماعی شدن برای زنان تصریح کرد: کتاب به چالشهای ۱۲ گانه پاسخهایی به این سؤالات ارائه داده است و برخلاف تصور از نام کتاب «آیا زن بودن گناه است؟» که فکر میکنند زنان باید آن را مطالعه کنند، در واقع مردان باید این کتاب را بخوانند تا نسبت به حقوق و جایگاه زنان آگاهی پیدا کنند.
مؤلف کتاب «جرعهجرعه تنهایی» با تأکید بر سیر تاریخی کتاب و تسریع در این مسیر گفت: سعی کردم در کتاب بهعمد کمتر از سخنان بزرگان بهره ببرم و تخیلات امروزی را برجستهتر نمایم و بهعنوان یک جامعهشناس که ۲۲ سال در این مسیر فعالیت کردهام، اذعان دارم که همه مکتبها باید به اسلام، نماز و راه امام حسین (ع) بپیوندند.
نویسنده «مشارکت سیاسی چگونگی و چرایی» نکته مهم در کتاب «آیا زن بودن گناه است» را علاوه بر استفاده از منابع معتبر و بهروز علمی، عدم قضاوت در موضوع حساس مطرح شده دانست و افزود: در این کتاب در توصیف رویدادها قضاوت بر عهده مخاطب است و هدف مطالعه و روایت «آیا زن بودن گناه است؟» با مخاطب، بیقراری تاریخ و تاریخنگاری زنان و دختران، بهانهای است برای یافتن خود و سفری از آگاهی به خودآگاهی، آغازی برای بودن و پایانی برای رهایی از اسارت اصالتها.
مجدی نسب یادآور شد: شهید مطهری در کتاب حقوق زنان در اسلام بهدرستی به این موضوع پرداخته است و این کتاب تلنگری است برای دیدگاه افرادی که زن را جنس دوم میدانند.
ایبنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0