نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
طبق اطلاعات منتشرشده توسط مؤسسات «Ohr Torah Stone» (شبکهای آموزشی و مذهبی در اسرائیل که روی تحصیل زنان و ترویج آموزههای یهودیت تمرکز دارد) در سال ۲۰۲۴ در مجموع ۳۵۰۰ زن مذهبی بهصورت داوطلبانه به ارتش پیوستهاند که ۱۰ درصد از آنها در واحدهای نظامی جذب و استخدام شدهاند.
ارتش اسرائیل در نوامبر ۲۰۲۴ برای پاسخ به افزایش تقاضا، یک واحد اطلاعات عملیات ویژه زنان سرباز مذهبی در مدرسه آموزش یگان حفاظت مرزی راهاندازی کرد. سربازان این واحد ویژه که در چارچوب یگان اطلاعات عملیات فعالیت میکنند، پس از گذراندن دوره هشتماهه آموزشی به یک گردان رزمی زنان ملحق میشوند.
دو سرباز مهاجر به نامهای سرباز وظیفه معایان ۱۸ ساله از لسآنجلس و سرباز وظیفه آمالیا ۲۰ ساله از واشنگتن، برای خدمت در این واحد نظامی ویژه داوطلب شدهاند و طی سه ماه گذشته آموزش پیادهنظام را گذراندهاند. این دو زن ارتدکس نوگرا در گفتوگو با جروزالمپست، درباره نحوه تأمین نیازهای مذهبیشان در این دسته و همچنین نقش آن در کمک به چالشهایی که بهعنوان سربازان مهاجر با آن روبهرو هستند، دیدگاه خود را بیان کردند.
برای آمالیا، پیوستن به ارتش اسرائیل مسیری نبود که هرگز برای او قابل تصور بوده باشد. در تاریخ ۷ اکتبر، او در یک مدرسه دینی در اسرائیل مشغول تحصیل بوده است. پس از آغاز جنگ، فعالیتهای داوطلبانهای که او همراه با مدرسه دینیاش انجام میداد، باعث شد تصمیم بگیرد به ارتش بپیوندد.
معایان از سنین پایین آرزوی پیوستن به ارتش اسرائیل را داشت. او میگوید: «از وقتی ۱۰ ساله بودم، میخواستم به ارتش بپیوندم. این آرزویی بوده که از زمانی که به یاد دارم، داشتم.» او آرزو داشت برای دیگران الگو باشد.
معایان از آنجا که از یک خانواده ارتدکس آمده علیرغم آنکه برای پیوستن به ارتش مصمم بوده میگوید ترس بزرگی برای او و والدینش وجود داشته که او با ایمان مذهبی به ارتش برود و از آنجا بدون ایمان برگردد. رعایت اصول یهودیت در زندگی برای خانوادهاش اهمیت زیادی دارد. پیوستن به یک یگان ویژه مذهبی هرگونه نگرانی که ممکن بود در مورد تأثیر خدمت او بر زندگی مذهبیاش داشته باشد، برطرف کرده است. او میگوید: «با پیوستن به دسته مذهبی، ترس از غیرمذهبی شدن کاملاً از بین رفته است.»
دینپلاس
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت