همسر شهید عبدالحسین برونسی درگذشت
معصومه سبک خیز، همسر سردار شهید عبدالحسین برونسی، در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۴۷ با هم ازدواج کردند.
زندگی و فعالیتهای سردار شهید عبدالحسین برونسی
عبدالحسین برونسی در سال ۱۳۲۱ در روستای «گلبوی کدکن» تربت حیدریه به دنیا آمد. او تا زمان ازدواج و پس از آن به مشاغل سادهای مانند کشاورزی، کار در مغازه لبنیاتفروشی و سبزیفروشی و در نهایت بنایی مشغول بود. در سال ۱۳۵۲، پس از آشنایی با یکی از روحانیون مبارز و آشنایی با درسهای آیتالله خامنهای، به جهاد و انقلاب علاقهمند شد. فعالیتهای او به سرعت گسترش یافت و ساواک بارها به منزلش هجوم آورد و آن را بازرسی کرد. آخرین بار در مراسم چهلم شهدای یزد دستگیر و به شدت شکنجه شد، بهطوری که تمام دندانهایش را شکستند.
پس از آزادی با قید ضمانت، دوباره به فعالیتهای انقلابی ادامه داد و به عنوان رابط مقام معظم رهبری که به ایرانشهر تبعید شده بودند، ایفای نقش کرد. او با شجاعت بینظیری در چهارراه جاده خندق به پاتک دشمن پاسخ داد و به فرمان حضرت امام (ره) لبیک گفت. در نهایت، در ساعت ۱۱ صبح روز ۲۳ اسفند ۱۳۶۳، با اصابت ترکش خمپاره به بدن مطهرش، به مقام قرب الهی نائل آمد و روحش به عرش اعلی پرواز کرد.
پیکر پاک این شهید عزیز در کربلای بدر باقی ماند و مردم شهیدپرور خراسان، روح ملکوتی او را در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۶۴ با تشییع باشکوهی به خاک سپردند.
یادآوری از ایثارگران
سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی شامل ۱۷ هزار و ۴۰۵ شهید، ۵۵ هزار و ۸۰۵ جانباز و سه هزار و ۳۹۸ آزاده است که در راه حفظ کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی جانفشانی کردند.
خاطرات همسر شهید
معصومه سبک خیز درباره همسرش میگوید: «عبدالحسین پسر خالهام بود و من او را زیاد نمیشناختم. با اینکه در یک روستا زندگی میکردیم، به خوبی نمیشناختمش. شاید شانزده یا هفده ساله بودم. پدرم همیشه او را تحسین میکرد و میگفت: مثل عبدالحسین کم پیدا میشود. مادرم هم از ابتدا راضی بود که عبدالحسین داماد ما شود. ما در سال ۱۳۴۷ ازدواج کردیم و از او هشت فرزند دارم. با گذشت زمان و آشنایی بیشتر، متوجه شدم که چرا با من ازدواج کرده است. پدرم روحانی بود و او هم به دنبال یک خانواده مذهبی میگشت.»
نمنمک
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0