نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بر اساس آماری که توسط سازمان ملل منتشر شد، حداقل ۸۵ هزار زن و دختر در سال ۲۰۲۳ به طور عمدی کشته شدهاند و بیشتر این قتلها به دست اعضای خانواده خود صورت گرفته است. این آمار در مورد زنان نگرانکننده است.
گزارش دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در وین و نهاد زنان سازمان ملل در نیویورک نشان میدهد که خانه همچنان خطرناکترین مکان برای زنان است، زیرا ۶۰ درصد از ۸۵ هزار زن کشته شده در سال ۲۰۲۳ قربانی شوهران یا دیگر اعضای خانواده خود شدهاند.
این گزارش تأکید میکند که این پدیده فرامرزی است و تمامی گروههای اجتماعی و سنی را تحت تأثیر قرار میدهد. همچنین، منطقه کارائیب، آمریکای مرکزی و آفریقا بیشترین آسیب را متحمل شدهاند.
در قارههای آمریکا و اروپا، اکثر قتلهای زنان توسط شرکای زندگی آنها انجام میشود، در حالی که در سایر نقاط جهان، خشونت خانگی معمولاً توسط اعضای خانواده قربانیان صورت میگیرد.
بر اساس دادههای موجود در برخی کشورها، بسیاری از قربانیان قبل از مرگ خود از خشونت فیزیکی یا روانی رنج میبردند. این گزارش نشان میدهد که میتوان از بسیاری از قتلها جلوگیری کرد.
به گفته دفتر سازمان ملل، در مناطقی که این روند قابل شناسایی است، نرخ زنکشی از سال ۲۰۱۰ ثابت مانده یا تنها به طور جزئی کاهش یافته است، که نشاندهنده ریشهدار بودن این نوع خشونت در شیوهها و هنجارهای اجتماعی است و ریشهکنی آن دشوار است.
این گزارش همچنین بیان میکند که با وجود تلاشهای انجام شده در بسیاری از کشورها، قتل زنان در سطح هشداردهندهای باقی مانده است.
با این حال، یک بیانیه مطبوعاتی به نقل از مدیر اجرایی زنان سازمان ملل تأکید کرد که این وضعیت حتمی نیست و از کشورها خواسته شده تا قوانین خود را تقویت کرده و روند جمعآوری دادهها را بهبود بخشند.
باشگاه خبرنگاران جوان
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت