نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران و رئیس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، با بیان اینکه روز ملی ازدواج بر همه مبارک است، گفت: اگر بخواهیم به خانواده بهاء دهیم باید به ازدواج بهاء دهیم. به گزارش جهان بانو:غلامعلی افروز اظهار کرد: ازدواج یک نیاز فطری و ضرورت اجتماعی است. […]
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران و رئیس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، با بیان اینکه روز ملی ازدواج بر همه مبارک است، گفت: اگر بخواهیم به خانواده بهاء دهیم باید به ازدواج بهاء دهیم.
به گزارش جهان بانو:غلامعلی افروز اظهار کرد: ازدواج یک نیاز فطری و ضرورت اجتماعی است. هرکس عمداً ازدواج نکند با مشکل جدی مواجه میشود و به همین جهت ازدواج پرشکوهترین گل واژه هستی است.
این استاد ممتاز دانشگاه افزود: ازدواج فلسفه ابداع و بقا حیات انسان است و فلسفه خلقت بر زوجیت استوار است. خدای مهربان هستی را بر عروس و داماد میآفریند و تمام هستی زوج هستند و به این معنا ازدواج خیلی مهم است. قانون خلقت بر زوجیت است، این زوجیت در جمادات قهری در حیوانات غریزی و در انسان انتخابی است.
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران تصریح کرد: هیچکس نمیتواند در فرآیند فرزند آوری جنسیت را تعیین کند چراکه خداوند میخواهد زوج بیافریند، به همین جهت ازدواج انتخابی است.
وی با بیان اینکه ازدواج و همسر سترگترین سرمایه انسان است و تمام ریشههای طلاق به خاطر این است که ازدواج درست انجام نمیشود، گفت: انتخاب همسر باید دل آرام باشد. ما بر اساس چهره و… ازدواج میکنیم غافل از اینکه ادامه حیات مشترک ما بر اصول آرامش آفرینی استوار است و چون غایت ازدواج رسیدن به آرامش است همسر مطلوب ما باید آرامشگر و رامشگر باشد و اگر چنین نیست مشکل ایجاد کردهایم.
افروز با اشاره به پنج اصلی که ازدواج بر آن استوار است، خاطرنشان کرد: زن و شوهرِ دلارام، باید در عرصههای اخلاقی و باور دینی همسو، برخوردار از طهارت نفسانی برای پایداری ازدواج باشند و وجودشان برای همسر گرمابخش و لباس عاطفی یکدیگر باشند. اندیشه زوجیت و تلاششان در زندگی مشترک بر مودت و رحمت استوار باشد یعنی محبت متقابل و محبت یک سویه (رحمت) باشد.
این استاد ممتاز دانشگاه گفت: زن و شوهر باید در حیات زیستی و شناختی مثبت اندیشی، بخشایش گری، توکل، نگاه، کلام، رفتار بیمنت و بدون توقع باشند و اینگونه اگر ازدواج عمیق باشد دیگر طلاق معنا ندارد.
عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران تصریح کرد: معتقد است که خانواده تنها نهاد فطری و جاودانه انسان است و از این رو رسالت سِتُرگی در این راستا بر عهده معاونت جوانان است.
افروز با اشاره به پیشنهاد پی در پی خود در خصوص تأسیس “وزارت خانواده”، ادامه داد: کشور ما نیاز دارد به وزارت پر اقتدار خانواده که اصل ۱۰ قانون اساسی مقرر میداند که تمام برنامههای کشور خانواده محور باشد. مادرها باغبان و پدرها سنگربان بوستان خانواده هستند و بچهها گلها و میوهها هستند، خانواده کانون محبوبان هستی است و باید باشد. زن و شوهر اگر محبوب هم شوند محبوب فرزندان شده و فرزندان با آنها همدلی میکنند و دیگر کجروی معنی ندارد.
این استاد ممتاز روانشناسی خاطر نشان کرد: اگر زن و شوهر محبوب هم شدند به دلیل اینکه محبوبان قابل زیارت هستند؛ خانواده ما زیارتگاه ما میشود. شخصیت بچهها در خانواده تکمیل میشود و ما باید فرزندانمان را برای فردا که باید در جایگاه عروس و داماد قرار گیرند پرورش دهیم. خانواده باید دانشگاه عروس پروری و داماد پروری باشد. خانواده میعادگاه عشق است و آغاز حرکت در مسیر آرامش است و آرامش یعنی تجربه خوشبختی حقیقی. آرامش مسیر است و این مسیر را باید تا بهشت ادامه دهیم.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت