نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این مراسمات از قدیمی ترین فعالیت های گروهی مردم در جهت تبیین شعائر اهل بیت می باشد که در جامعه بروز پیدا کرده و رسالتش اقامه عزا و ترویج روحیه انقلابی و باز تولید فرهنگ حق طلبی جنبش، شجاعت و قدرت در پرتو قیام عاشورایی می باشد.
اصلی ترین ظرفیتهای نظام اسلامی و مظهر تحکیم پایههای اعتقادی در خانواده «زنان» میباشند که با شرکت در مراسمات نوحه خوانی، تعزیه خوانی و… ضمن فرصت مغتنم ابراز عشق و ارادت، هویت مذهبی افراد خانواده را با تقویت باورهای ایثار و شهادت طلبی بازسازی نموده و ذهنیت مذهبی افراد را بهبود بخشیده و با ترکیب مراسم آیینی ماه محرم با موضوعات آموزشی به واسطه مطالعه منابع معتبر و حضور در نشستهای معرفتی، آگاهی نسبت به مسائل اجتماعی فرهنگی و حقوقی پیرامون بانوان را بالا میبرند و موجب افزایش بصیرت میشوند.
سخنرانی هایی که حول محور اندیشه تشیع و آموزه های اصیل اسلام بوده است؛ نقش بسزایی در تغییر نگرش اجتماعی و فرهنگی زنان جامعه داشته است و تبیین جریان های تاریخی موجب افزایش عقلانیت شده و ارتقای جایگاه بانوان را به ارمغان آورده است.
با توجه به این نکات، شرکت فعال بانوان در مراسم های عزاداری ماه محرّم به درک عمیق رشادتهای قیام عاشورا و نقش اثرگذار مادران، همسران و دختران شجاع حاضر در واقعه کربلا منجر شده و تقویت اراده و مقاومت در برابر ظلم و ستم از جهت الگو سازی را در پی دارد. تاثیرات فرهنگی سنت دیرینه تکریم شعائر مذهبی محرّم و صفر،موجب بازنگری زنان در اهداف انسان ساز و تمدن آفرین برای بهبود انگیزههای خود که از برکات انقلاب اسلامی است گردیده و نقش زنان در جامعه را پررنگ تر میکند و انسجام و همبستگی بین زنان جهان را در زمینه سازی عصر ظهور در دنیا افزایش داده و جامعه اصلاح پذیر را با گسترش ارتباطات خانوادگی به منصه ظهور رسانیده و در جامعه بروز پیدا میکند.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت