ناخرسندی خانواده قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی از تبعید به ترکیه

همسر نائل البرغوثی، قدیمی‌ترین اسیر فلسطینی که به‌عنوان «عمیدالاسرا» شناخته می‌شود، گفت که با تبعید همسرش به خارج از فلسطین پس از آغاز عملیات تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی مخالف است.

«ایمان نافعه» همسر نائل البرغوثی که در حال حاضر در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برد، در کرانه باختری تأکید کرد که قرار نبود پس از آزادی، اسرای فلسطینی تبعید شوند.

نائل البرغوثی، ملقب به «عمید الاسرا»، به مدت ۴۴ سال در زندان‌های رژیم صهیونیستی محبوس بوده و برای اولین بار در سال ۱۹۷۸ (۱۳۵۶ شمسی) در سن ۱۹ سالگی به اتهام تلاش برای قتل یک نظامی صهیونیست دستگیر شد.

ایمان نافعه که خود نیز ۱۰ سال از عمرش را در زندان‌های رژیم صهیونیستی گذرانده است، در ادامه به خبرنگار تسنیم گفت: «تبعید به کشورهایی نظیر ترکیه و قطر برای ما غافلگیرکننده است. طرف مصری به‌عنوان میانجی و ناظر این توافق حضور داشت. ما خواستار آزادی اسرای فلسطینی بودیم و تبعید نائل از سرزمین فلسطین باید منتفی می‌شد.»

وی همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی حق ندارد به این شکل آزادی نائل البرغوثی را نقض کند و هیچ دولتی نمی‌تواند فردی را از دیدار با خانواده‌اش محروم کند.

نائل البرغوثی که از خانواده‌ای سرشناس و مبارز در فلسطین است، پس از دستگیری در سال ۱۹۸۷، ۳۳ سال را در زندان گذراند و در اولین تبادل در سال ۲۰۱۱، در ازای آزادی «گیلعاد شالیط»، نظامی صهیونیست، از زندان آزاد شد.

نائل البرغوثی که مبارزاتش را در جنبش فتح آغاز کرده بود، پس از آزادی به حماس پیوست و در نهایت در سال ۲۰۱۴ دوباره توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شد که این امر نقض توافق تبادل اسرای قبلی محسوب می‌شود.

رژیم صهیونیستی از تکرار تجربه یحیی سنوار که در تبادل سال ۲۰۱۱ آزاد شده بود، نگران است و به همین دلیل قصد دارد اسرای شناخته‌شده و تأثیرگذار در فضای سیاسی فلسطین را به قطر و ترکیه تبعید کند، اما این اسرای فلسطینی به‌هیچ‌وجه حاضر به ترک میهن خود نیستند.

تسنیم