نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر کردستانی بانوی کارآفرین ایرانی، دارای دیپلم از کالج چستر انگلستان، لیسانس شیمی از دانشگاه دمونتوفورد (لستر – انگلستان) فوقلیسانس علوم الیاف (دانشگاه لیدز – انگلستان) و دکترای تخصصی شیمی پروتئین از همان دانشگاه و فوق دکترای تخصصی بیولوژی مولکولی از دانشگاه بیرمنگام است.
کارش را از پشتبام خانهاش شروع کرده و میگوید گاه برای تولید یک محصول ۵۰۰ آزمایش انجام میشود و هر ۵۰۰ آزمایش شکست میخورد. هر بار که پروژههایش با مشکل مالی مواجه شده، بخشی از طلاهایش را فروخته و معتقد است که در مسیر تولید باید گیوههای آهنین بپوشی و صبر ایوب داشته باشی. همین تلاش و عقبننشستن موجب شده تا بیش از ۳۰ اختراع ملی و بینالمللی ثبت کند.
دکتر کردستانی درباره نقش حس مادرانه و قدرتمند یک بانوی ایرانی در عرصه صنعت می گوید: یک زن و یک مادر ذاتا به دلیل توان پاسخ دهی به نیازهای عاطفی خانواده و فرزندان، دارای روحیه پرورش دهندگی است. بنابراین می توان گفت زن می تواند با درایت و آگاهی از عهده هر فعالیت اجتماعی که نیاز به رشد و پرورش داشته باشد بر بیاید.
او معتقد است، همسرش همیشه به وی باور داشت و در سخت ترین شرایط کاری حامی اش بوده است.
کردستانی شرکت کیوتک( کیفیت تولید تکاپو) را با هدف تولید در مقیاس صنعتی و با تمرکز روی تولید محصولات ترمیم کننده زخم و بند آورنده خونریزی در سال ۱۳۸۰ تاسیس میکند. محصولات این شرکت علاوه بر مراکز درمانی برای مصرف عموم مانند بند آوردن خونریزی های سطحی، ترمیم سوختگی ها و ضد عفونی دست و سطوح کاربرد دارند.
در حال حاضر از موفقترین شرکتهایی است که در این حوزه فعالیت میکنند. وی بیش از ۲۲ مورد اختراع ثبت شده دارد و همچنین دو کتاب و ۵۰ مقاله را نیز منتشر کرده است
او درباره اینکه در شرکتش آیا اولویت با حضور زنان است گفت: بدون اینکه کوچکترین تبعیضی در ذهن من وجود داشته باشد، بیش از ۹۵درصد از مدیران شرکت ما را زنان تشکیل میدهند. ضمن اینکه مطلقا به خاطر جنسیتشان استخدام نشدهاند، بلکه صرفا براساس توانایی، دانش و دقت و تعهدی که دارند، با ما همکاری میکنند.
این بانوی موفق علاوه بر تحصیلات عالیه، سوابق کاری چشمگیری در عرصههای علمی و حرفهای داشته است که پیش از هرکسی خود او از داشتن چنین موقعیتی خوشحال و خرسند است. چرا که او با حس مادرانهاش خدمتگزاری به مردم جامعهای که در آن زندگی میکند، وظیفهای میداند که باید مداوم برای آن تلاش کند تا به نحو احسن آن را انجام دهد.
در انتهای بیوگرافی سهیلا سلحشور کردستانی مقالات این بانوی موفق و کارآفرین ایران زمین را مشاهده میکنید که از افتخارات این بانوی موفق است.
گفتگوی جهانبانو با بانوان حاضر در مسیر مشایه
آشنایی با اولین موکب بین المللی زنانه
جملات کوتاه برای تشکر از بانوان خادم عراقی
چند توصیه برای مادران جهت در پیادهروی اربعین
به پاس ۱۰۰۰ روز خدمت
جریان مقاومت، جریانی است که باید همچنان خون تازه در آن دمیده شود
سختترین و سوزناکترین درد بشر، درد فراق است
مردم خوب میدانند چه کسی خدمتگزارشان است
یادبود بانوان آمل برای شهید رئیسی و شهدای خدمت